Rhymus Arrmius Motto

Adevarul e ca uleiul din pahare, odata si odata tot deasupra va sta, asa ca nu va mai chinuiti sa agitati paharele!

Wednesday, July 11, 2007

Atac asupra Ochiului

O societate chineză secretă, cu peste 6 milioane de membri, incluzând 1.8 milioane de gangsteri asiatici şi 100 mii de asasini profesionali au hotărât să înceapă „vânătoarea” asupra membrilor Illuminati dacă aceştia trec la planurile de depopulare mondială.

Această societate l-a contactat pe Benjamin Fulford, jurnalist la Forbes, responsabil pe zona Asiei. El le-a spus că planurile Iluminaţilor consistă în nimicirea popoarelor asiatice şi reducerea numărului lor până la 500 de milioane prin diferite experimente sau poate chiar bombe biologice.

Societatea secretă a confirmat informaţia adusă de Fulford şi i-au cerut mai multe informaţii. El i-a aprovizionat cu o listă de 10 mii de oameni ce au legături cu Iluminaţii, membri ai Bilderberg Society, CFR şi ordinul “ Skull and Bones”. Neo Con-ii sunt de asemenea ţinte de înaltă însemnătate.

"Am promis că nu va muri nicio persoană, dacă negocierile vor merge bine," Fulford declară.

Fulford este responsabilul biroului Forbes din Asia Pacifică. Are scrise 15 cărţi în limba japoneză. Cea mai recentă este una despre muşamalizările de la 9-11.
Fulford afirmă că Japonezii au fost controlaţi în secret de către Iluminaţi cu ajutorul crimei, şantajului sau luării de mită. Surse “underground” i-au spus acestuia că Americanii au omorât peste 200 de oameni politici japonezi şi cetăţeni influenţi după terminarea celui de-al doilea război mondial.

Printre victime se numără prim-miniştrii Tanaka, Takeshita, Ohira and Obuchi. Toţi au fost omorâţi cu ajutorul unui drog special. Iluminaţii au fost înştiinţaţi că societatea secretă chineză nu va mai tolera niciun fel de crimă. Aceasta, de asemenea, şi-a extins protecţia asupra căutătorilor de adevăr din Vest.

O SOCIETATE STRĂVECHE

Societatea secretă chineză poartă numele de "Societăţile Verde şi Roşu", afirmă Fulford.

"Poate fi găsită în cărţile de istorie. Când manciurienii au invadat China în 1644, armata dinastiei Ming a devenit o societate ascunsă cu ţelul înlăturării dinastiei Qing (Manchu) şi restaurării celei Ming. Au susţinut revolta boxerilor dar au fost înfrânţi datorită forţelor imperialiste. Mai târziu, cu ajutorul familiilor chineze şi japoneze de peste hotare, aceştia au reuşit să înlăture ultimul împărat şi să instaureze Sun Yat Sen la locul său. Apar ultima dată în cărţile de istorie ca Gang-ul Verde şi Roşu care i-a înfruntat curajos pe comunişti la Shanghai, în 1940. Au fost înfrânţi de comunişti în 1949 şi din nou au devenit o societate ascunsă.

Începând cu 1949 ei şi-au mărit treptat influenţa în China şi restul lumii. Au membri la cele mai înalte nivele în guvernul chinez, dar ca atare manifestă un caracter “anti-establishment” şi nu sunt o organizaţie oficială a guvernului chinez.

Această societate are rădăcini adânci în Japonia datorită legăturii dintre Yacuza şi jamilia imperială japoneză, care este descendentă a invadatarilor koreeni din sec.VI. Koreenii aveau probleme cu Jomonii băştinaşi, aşa că au adus din Asia un popor dur, războinic. Aceştia sunt strămoşi ai Yakuza. Ei au fost folosiţi pentru misiuni secrete şi colectări de taxe. Când japonezii s-au hotărât să ajute la înlăturarea ultimei dinastii chineze, au folosit Yakuza ca o infiltrare în societatea secretă chineză, mulţi membri ai căreia sunt gangsteri. Astăzi deja, mulţi dintre conducătorii societăţii sunt japonezi, şi nu chinezi.
Trebuie sa fie clar că nu este un gang criminal. Chiar dacă mulţi membri sunt Triad şi Yakuza , peste 2/3 din membri sunt intelectuali : profesori universitari, oameni de ştiinţă şi politicieni. Devotamentul lor pentru societate este ca cel al pompierului pentru echipa de urgenţă. Cartea lor de reguli este plină de îndemnuri etice : să îi ajuţi pe cei bolnavi, să lupţi împotriva nedreptăţii, să-ţi ajuţi camarazii etc."

M-au contactat pentru a le furniza informaţii, după ce am dat un discurs în Tokyo descriind cum regimul Bush foloseşte rare arme biologice. Din discuţiile ulterioare mi-am dat seama că aceşti oameni ar putea salva lumea prin atacul direct asupra ochiului din varful piramidei.

Gândiţi-vă, Iluminaţii şi servitorii lor de top au un număr total de 10,000 pe când grupul Chinz are peste 6 milioane de membri. Un raport de 600 la 1. În plus, cele 6 milioane au numele şi adresele celor 10,000 pe când aceia nu ştiu cine şi unde se află acestea 6 milioane."

FULFORD DESPRE ILUMINAŢI

"Iluminaţii sunt membri ai familiilor tradiţional aristocratice europene şi nord-americane. Ei controlează U.S.A, Anglia, Europa (în afară de ţările scandinave, Germania şi Italia; Italia i-a alungat în 1970), Japonia, Africa, Iran, Canada şi Mexico. Ei nu controlează China, Russia (Putin i-a alungat pentru prima oară din 1917), India, Asia de Sud-Est, America de Sud, Cuba.

Scopul lor este să creeze un guvern mondial. Cu 2 ani în urmă planul lor era Noua Ordine Mondială. Acest lucru a fost bine evidenţiat de proiectul pentru Noul Secol American. Însă, odată cu problemele din Irak, guvernul secret al Vestului şi-a schimbat planul de dominare mondială prin mutarea presupusului centru în UE. Pentru a duce la bun sfârşit acest plan, ei vor sabota economia S.U.A.

Totuşi, există o mare schismă în guvernul secret. Jay Rockefeller şi Philip Rothschild susţin o parte, cea cu Încălzirea Globală. Cea opusă este Războiul contra Terorismului susţinută de David Rockefeller şi descendenţii lui JP Morgan (Bush, Harriman, Walker ). Oamenii “încălzirii” vor să vândă 500 de centrale nucleare Chinei şi o cantitate similară restului lumii. Oamenii “terorismului” vor să menţină poziţia dominantă a S.U.A prin menţinerea controlului asupra petrolului. Putin are pregătit, însă, ceva pentru ei.
Există de asemenea şi un grup de neo-Nazişti care vor să reducă numărul de oameni de culoare la jumătate prin boli, foame şi război. Societatea secretă chineză a aflat de aceste planuri şi se pregăteşte să le stopeze."

GERMANIA ŞI SCANDINAVIA NU SUNT „ILUMINATE”?

"Pot spune cu siguranţă, China, Rusia şi India sunt libere. Când Putin i-a alungat pe Nieslev şi Berezovsky şi l-a arestat pe Hodorkovsky, el practic a alungat familiile Rockefeller şi Rothschild din Rusia. Am sigure surse ruseşti şi sunt convins că Putin este un naţionalist care luptă cu Iluminaţii la forţă maximă.

India i-a dat afară pe vremea lui Ghandi şi nu le-a mai fost permis să se întoarcă. Simţindu-se liberi după 300 ani de “Iluminism”, nu au de gând să se lase ademeniţi din nou.
Au fost nenumărate încercări de infiltrare din partea Iluminaţilor în China. Ei l-au finanţat pe Mao dar acesta i-a refuzat în 1960 (asta e şi cauza conflictelor dintre China şi URSS de atunci). Ei încearcă acum să creeze o criză financiară în China care ar crea nişte breşe pentru pătrundere în sistemul financiar. Nu vor reuşi. Italia practic “s-a ars” singură în timpul scandalului lojei masonice P2 din 1980 iar reinfiltrarea a fost parţial reuşită. Germania este parte a Alianţei Nato şi este astfel indirect controlată. O puternică ramură a familiei Rothschild operează aici.

Totuşi, Germania nu figurează pe un top-secret arbore iluminist de organizare pe care l-am obţinut. Cât priveşte Iranul, ştiu că l-a finanţat pe Ayatollah Khomeini şi că Iran apare pe menţionatul arbore ierarhic. Din câte îmi pot da seama, ei vor să provoace un conflict între Islam şi Vest pentru a-şi consolida puterea asupra lumilor creştine şi musulmane înainte de a încheia cucerirea mondială prin acaparea Chinei şi Indiei."

NEW AGE, DUPĂ NOUA ORDINE MONDIALĂ?!

Fulford afirmă că a fost aranjată o întâlnire cu Vladimir Putin pentru a se asigura că acesta cooperează în acest plan de distugere a ochiului din vârful piramidei.

"Până acum, le-am spus Iluminaţilor că nu mai au voie să asasineze politicieni japonezi. Acum plănuiesc să extind această protecţie asupra tuturor politicienilor din Vest. Dacă Iluminaţii asasinează sau încearcă să-I asasineze pe Ron Paul, Barak Obama sau oricare alt politician, să aibă Dumnezeu milă de sufletele lor.

Deoarece sunt un om paşnic, simt că sunt ajutorul celor mai slabi oameni şi creaturi de pe planetă. Am negociat în secret cu oamenii “ochiului” în speranţa aranjării unei amnistii generale.

Cred sincer că acum avem şansa să încheiem Novus Ordur Seculorum şi să începem New Age (!). Această eră va fi una unde războiul, sărăcia şi distrugerea ambientului vor fi găsite doar în cărţile de istorie.

“Admir curajul lui Benjamin Fulford, idealismul şi încrederea. Dar, se pare că este “nou” în acest domeniu şi poate a înţeles unele lucruri greşit. "New Age" este inclus în terminologia Iluminaţilor. Ei controlează băncile centrale din Rusia, China, India şi Venezuela. Ei controlează UE. Germania nu a apărut pe acel arbore pentru că e în vârf. Barak Obama e un Sionist… Familia iluminată Li Ka-Shing are un rol major în China. Nu uitaţi, China e încă comunistă, iar aceştia toţi sunt Iluminaţi. Credeam că Iluminaţii controlează lumea crimei organizate. Nu-mi pot imagina o asemenea societate ca cea descrisă de Fulford. Ar fi încurajator dacă ar fi adevărat.”
Henry Makow

E posibil ca Fulford să fie sincer dar să fie folosit pentru a băga în confuzie sau pentru a crea grupări de opinii. Totuşi, faptul că el a avut mână liberă să vorbească despre ce a făcut guvernul Bush la 9-11 ne încurcă şi mai mult. Dar poate, nu Fulford e сel creat pentru creare de confuzie ci chiar autorul acestei idei, Henry Makow. Se ştie că este evreu şi poate această sfidare pe care o face el să nu fie decât un nou plan bine chibzuit de ei. Deşi, am mari şanse să greşesc, căci posedă mult prea multe informaţii despre ei. Totuşi, presa japoneză s-a dovedit a fi una liberă. Poate cândva, şi presa occidentală şi chiar a noastră nu va mai fi controlată de cei care lasă pe post doar ştirile ce le aduc profit sau care omoară timpul. Dacă are dreptate Fulford sau nu, va arăta timpul.







www.benjaminfulford.com
www.savethemales.ca
www.tokyofreepress.com
www.conspiracyplanet.com

1 comment:

Anonymous said...

Τhanκs deѕigned for shaгing such a fаѕtidious thinking, articlе is plеasant, thats why i hаve reaԁ іt сomplеtelу

Here is my blog pοst augen lasern