Rhymus Arrmius Motto

Adevarul e ca uleiul din pahare, odata si odata tot deasupra va sta, asa ca nu va mai chinuiti sa agitati paharele!

Saturday, August 4, 2007

Criptozoologie - El Chupacabra

The Goat Sucker
Începând cu anii 70 pe insula Porto Rico sunt semnalate din ce în ce mai des Chupacabras (mulgatori de capre). Aceste fapturi sunt facute raspunzatoare de moartea înfioratoare a multor câini, pisici. Multe vaci si chiar cai par a fi printre numeroasele opere ale aceste misterioase creaturi.Aceste animale au fost gasite moarte , cel mai adesea cu sâgele stors din corp si diferite organe smulse. Ca urmare a diferitelor observari ale acestui animal se pare ca are o înaltime de 1-1,5 metrii cu ochii oblici, luminosi de culoare rosie sau orange. În loc de urechi si nas are doar gauri iar gura este mica si fara buze. Bratele îi sunt subtiri si terminate cu trei gheare, în timp ce picioarele sunt musculoase tot cu trei gheare. Corpul este acoperit cu o blana subtire si pe cap are o creasta cu tepi.Ca urmare a teoriilor emise cu privire la originea acestui animal s-a acoperit un spectru foarte larg, anume de la o origine extraterestra pâna la un animal evadat dintr-un laborator genetic. Unii cercetatori au încercat sa îdentifice acest animal cu o maimuta care traieste pe insula, dar maimutele nu sug sânge si nici nu îsi pot schimba culoarea.Fenomenul Chupacabras a fost însa pus si în legatura cu numeroasele observatii UFO facute începând cu anii 70 pe insula Porto Rico. Se presupune a fi un animal extraterestru cu solzi, aripi si cu colti ascutiti si bine dezvoltati care suge sangele animalelor.O traducere cuvant cu cuvant a acestui termen ar suna astfel: "cel care suge de la gat". Se pare ca acesta ciudata creatura a fost vazut numai in tarile Americii de Sud. Sunt numeroase rapoartele fermierilor sud-americani care sustin ca au vazut cum aceasta creatura ataca animalele domestice.Multi afirma ca acesta creatura emite in zbor un sunet asemanator unui bazait metalic. Cei mai multi sunt convinsi ca este vorba de un animal extraterestru adus probabil chiar de catre ocupantii OZN-urilor.Se pare ca Chupacabra nu ar exista doar pe insula Porto Rico ci si în Florida, Texas, California si nordul Mexicului. Cele mai noi semnalari relataeaza ca animalul ataca chiar si oamenii.Urmatoarele fotografii înfatiseaza un animal ucis în urma coliziunii cu un autovehicul, care pare a fi Chupacabra.Desigur, aceasta nu mai este doar o teorie. E ceva ce poate fi vazut iar in cazul asta, mai rau, ceva care poate sa omoare. De unde a aparut acest animal? Poate fi intr-adevar produsul unei modificari genetice sau e vreun "cadou" de la omuleţii verzi? Dar poate e doar El Chupacabra, o fiinta ca toate celelalte, doar ca, putin infricosatoare...

Tupac - still breathin'

"It's just me against the world..."

În noiembrie 1998, apare “2pac's Greatest” cu 6 noi cântece. Compania de înregistrări de asemenea susţine că aceste cântece ar fi fost înregistrate înainte de moartea lui. Dar, versurile din aceste cântece contrazic spusele. Tupac face referire la filmul Armageddon într-o piesă, iar în alta îl felicită pe Denver Broncos cu triumful “Super Bowl” – ambele evenimente petrecându-se după moartea lui Shakur.
Сând „Better Dayz” a apărut în noiembrie 2002, mulţi critici de muzică au observat că Tupac a lansat după moartea sa mai multe albume (7) decât mulţi alţi artişti de scară mondială în viaţă.
Shakur, după “moartea” a jucat în trei filme, printre care “Streets on Fire” alături Keanu Reeves. Cum de este posibil?
Chestionat de multe ori, fostul manager al lui Amaru, Robert Bloomenstein afirmă "Tupac a fost un om care gândea tot, până şi îndepărtatul viitor. Acele videoclipuri au fost făcute cu 2 luni înainte de nefericita sa “moarte” şi nici într-un caz nu ar trebui să indice că Tupac este viu."
"Sunt foarte multe zvonuri, intenţionat împrăştiate" spune Bloomenstein. "Tupac a fost un iubitor de muncă, un muzician foarte ocupat iar apariţia noilor materiale nicidecum nu indică faptul că 2Pac trăieşte în America de Sud sub numele de Jamal Millwood." Oare?
Una din piesele din “Better Dazy” vorbeşte despre atacurile de la 11 septembrie. Şi ăsta este tot un joc creat doar din cauza faptului că se vrea alimentarea fanilor cu noi speranţe?
Ceva timp după 7 septembrie, pe scena rap-ului a apărut un nou cântăreţ - Tha Realest. Acesta se poartă, râde şi câ
ntă exact ca Tupac.Tha Realeast a scos 7 cântece în “The Chronic 2000”,(produs de Suge Knight) care e produs de Suge Knight, iar cântecul nr.7 poartă denumirea de "I'm Coming Home".
Doi dintre cei mai buni “homies” ai lui Tupac, Richie Rich şi Scarface niciodată n-ar fi cântat cu Death Row, dar iată că amândoi sunt într-un cântec cu Tha Realest - "You Gotta Love Gangstas". De ce ar fi cântat aceşti rapperi consacraţi cu unul amator, şi încă de la Death Row? Tha Realest se adresează acestora exact aşa cum făcea Tupac "Richie Rich and Muthafucking Scarface."
Tha Realest : "The way I planned it I have his ass 6 feet deep (e vorba despre asasinarea lui Biggie Smallz) and them junior knights stranded (Junior Mafia)."
În cântecul "You Gotta Love Gangstas" Tha Realest spune "tattoes cover my whole body (corpul lui Tupac era acoperit cu tatuaje), my alias name on the street, they call him John Gotti."
În altă melodie Tha Realest spune "I had to go to the Pacific." (Unii cred că Tupac e în Cuba sau Haiti.)
Însă, aceasta se pare că este un labirint în care fanii dornici de mituri se pierd fără cale de ieşire. Dacă Tupac într-adevăr trăieşte, de ce ar fi dat vocea sa şi versurile sale unui alt rapper? De asemenea, există un alt rapper, “Blac Haze”, care are aproximativ aceleaşi caracteristici ca şi Pac. Nu am reuşit să discut cu un inginer de sunet, să aflu dacă într-adevăr poţi modifica vocea, să-i reglezi timbrul şi tonalitatea astfel încât aceasta să corespundă cu cea a lui Tupac. Personal, nu cred că este imposibil, ţinând cont de faptul că existau cântece nelansate, desigur, cu vocea lui Tupac. În plus,la tehnica care există astăzi… Însă, mai greu este, într-adevăr, cu videoclipurile. Următoarele 4 “dovezi” sunt relativ noi pe lumea virtuală, eu am făcut rost de ele de la colaboratorul meu, David Wong.

- Intr-un duet recent, Tupac si Master P. apare versul "You put me in a casket, you dirty bastards...I'm smokin' weed all day, but the police will never find me..." Oare aceasta se refera la ascunzatoarea lui Pac?

- Un numar considerabil de oameni au afirmat ca au vazut pe cineva care semana exact cu Tupac in imprejurimile Universitatii Howard din Washington.

- Crucea de pe spatele lui Tupac indica "Iesire 16:31." Acest pasaj nu inseamna nimic dar cel dinaintea lui spune "Si asa Omul s-a odihnit in ziua cea de-a saptea"..

- In piesa "Hold Ya Head", inainte ca Tupac sa inceapa a canta o voce spune "Il vezi?" Iar alta raspunde "Il vad!" Iar apoi Tupac spune foarte incet "Sunt viu..."

Numeroase teorii conspirative despre moartea lui Shakur au circulat printre rândurile fanilor săi.
Unii presupun că ar fi fost asasinat chiar de guvernul american. Alţii spun că şi-a înscenat moartea şi dau chiar indicii picante, dar uneori fanteziste. Unii era atât de dornici de reîntoarcerea lui Pac, încât au creat o pagina web falsă a site-ului CNN care ni-l prezenta pe Tupac bine-sănătos, la cumpărături în Beverly Hills. Fiind contactaţi cei de la CNN, aceştia au demonstrat că nu au răspândit niciodată aşa informaţii. Dar acest link tot continue să apară pe diferite
adrese. De asemenea, multe forumuri, mai ales din S.U.A, sunt pline cu tot feluri de dovezi inventate sau noi păreri foarte bine gândite. Se pare că acest mister este intenţionat meţinut în stare de plutire de cineva anume sau poate totul e produsul firii noastre naive? Conform unora, dacă 2Pac e viu într-adevăr, atunci acesta va apărea ca liderul unei noi grupări politice…
Nu putem spera că Tupac e viu dar nici nu avem voie să credem că a murit…

p.s. (cu riscul de a “păta” imaginea acestui articol şi de a-i distruge coerenţa, am hotărât să plasez această imagine din simplul motiv că este destul de rară… )
colaborator - David Wong, California