Rhymus Arrmius Motto

Adevarul e ca uleiul din pahare, odata si odata tot deasupra va sta, asa ca nu va mai chinuiti sa agitati paharele!

Thursday, April 12, 2007

Iraelul Şantajează Statele Unite ale Americii ?

Partea II



Israelul primeşte anual 5.000.000.000 $ (ca ajutor!) de la S.U.A.
O mare parte din populaţie se întreabă cu ce scop se trimit atâţia bani la un număr mic de oameni, când pe străzile Americii sunt un număr impresionant ce suferă de sărăcie cruntă.
Însă, cumva, congresul American este convins anual să respecte “tributul”. Multe fapte politice pe scară mondială devin suspecte.

Sharon la procesul pentru crimă - presa americană este influenţată să nu facă „treabă mare” din asta.

Israelul violează Acordul de la Geneva - presa americană este influenţată să nu facă „treabă mare” din asta.

O.N.U acuză Israelul de tortură asupra copiilor – presa americană nu prea acordă atenţie nici acestei ştiri.


Toţi ne întrebăm. Cum este posibilă o „convingere” atât de eficientă şi aplicată atât de des? Şantaj. Liderii şi politicienii americani au cu toţii de ascuns ceva. Amante, trecuturi legate de droguri, conturi cu prea multe cifre în Elveţia… Într-o societate coruptă ajung sus doar cei corupţi şi toţi au secrete. Deci toţi sunt vulnerabili la şantaj. De obicei sunt cei mai dornici de putere cei ce ajung acolo. Vă închipuiţi cu ce frică ar renunţa un guvernator la postul său? Mai ales, ameninţat cu un scandal public. Ar face orice doar să se menţină acolo sus. Pentru asta unii dintre ar fi gata să planteze o ştire falsă pentru a susţine pe cineva anume, să distrugă un raport, să şteargă din baza de date informaţii despre oameni-cheie, să falsifice informaţie, să distrugă dovezi şi chiar să permită vărsarea de sânge a bărbaţilor nevinovaţi pe tărămuri îndepărtate pentru interese străine… Istoria ne arată dacă o crimă este posibilă atunci este şi inevitabilă. Cruda realitate este că Amdocs Inc şi Comverse Infosys sunt cele mai perfecte „unelte” pentru un „blackmailer”. Nişte unelte ce ar deschide secretele unei naţiuni. Oare poporul american va ignora acest lucru mai departe? Sau mass-media va fi din nou „covinsă” că toată această agitaţie în jurul Israelului nu este decât o înlănţuire uriaşă de nenumărate presupuneri? Acest şantaj reuşeşte de minune deoarece are „victime” destule. Este vina celor ce aleg un guvern „de şantajat”. Un guvern de criminali. Atunci, ne putem da simplu seama de ce Israelul este apărat atât de înflăcărat de S.U.A. Cine ar putea mai bine să apare un şantajor decât însăşi victimele sale? Dacă şantajorul e prins, atunci odată cu el ies la suprafaţă şi „secretele” victimelor…

P.S - chiar astăzi, când încheiam articolul am auzit, "par hasard" melodia Public enemy interpretată de Eminem... Pentru cei ce nu cunosc primele versuri - "I sense someone's tapping into my phones, why do I got this feeling in my bones, I might die soon the F.B.I. might be tryin to pull my files soon ..."
informaţii asigurate de


http://www.whatreallyhapenned.com

http://www.foxnews.com/

http://www.americanfreepress.net/

http://www.washingtonpost.com/

http://www.informationclearinghouse.info/

http://www.washington-report.org/

http://www.antiwar.com/

http://www.paknews.org.pk/

http://www.rense.com/

http://www.larouchepub.com/

http://www.canoe.ca/

http://www.guardian.co.uk/

http://www.news.bbc.co.uk/

multumiri speciale lui Henry Makow.

No comments: